Renovering af sanitet i badeværelset

Står du og skal have en gennemgående renovering af dit badeværelse, kan vi hjælpe dig. Som din VVS-mand kan vi, hos Stendal & Kruse VVS, hjælpe med alt i dine sanitet-installationer.

Skal du have renoveret hele badeværelset har vi en masse dygtige samarbejdspartnere som vi kan hive med ind over din opgave. Sådan sikrer vi at du får et flot gennemrenoveret badeværelse hvor arbejdet er professionelt udført og følger alle gældende love og regler.

Når du tager os med ind over din opgave er du garanteret professionel rådgivning af dygtige VVS-installatører med mange års erfaring. Vi ved hvad der kan lade sig gøre, og kan sammen med dig finde den optimale løsning ud fra dine ønsker og behov.

Få hjælp til alle opgaver

Har du andre VVS-opgaver i hjemmet der skal løses, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi kan hjælpe med alt fra vedligeholdelse af centralvarmeanlægget og opsætning af radiatorer til en dryppende vandhane.

Kontakt os gerne på telefon 71 99 58 19 eller e-mail info@stendalkrusevvs.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af dit badeværelse. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Kontakt

Stendal & Kruse VVS
Industrivej 9
4230 Skælskør

CVR: 38567381

Telefon: +45 71 99 58 19

E-mail: info@stendalkrusevvs.dk